Βάση

Οι ενοικιάσεις των σκαφών αρχίζουν και τελειώνουν συνήθως Σάββατο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά την περίοδο υψηλής ζήτησης. Την περίοδο χαμηλής ζήτησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των σκαφών είναι δυνατόν να διαφοροποιηθεί η ημέρα αναχώρησης και ο αριθμός ημερων.

Bάση εκκίνησης των σκαφών είναι το Sani Resort και το Porto Carras.

Το σκάφος συνήθως παραδίδετε από την ενοικιάστρια εταιρεία στις 17:00 την ημέρα της αναχώρησης και τυπικά επιστρέφονται στις 9:00 την ημέρα λήξης της ναύλωσης.

Όσο πιο έγκαιρα πραγματοποιηθεί η κράτηση, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες εύρεσης του σκάφους της αρεσκείας σας, στη χρονική περίοδο, στην περιοχή που το θέλετε και από τη βάση παραλαβής που επιθυμείτε.

Για την ενοικίαση του σκάφους προκαταβάλλεται συνήθως ένα ποσό ως εγγύηση, το οποίο μετά το πέρας των διακοπών και αφού το σκάφος ελεγχθεί, επιστρέφεται.

Η καταβολή του τιμήματος ενοικίασης του σκάφους είναι δυνατή και με χρήση πιστωτικής κάρτας

Σε περίπτωση ακύρωσης της ναύλωσης εκ μέρους του ενοικιαστή, καταβάλλετε ένα ποσοστό του ναύλου που κυμαίνετε από 30% έως 100% του πλήρους τιμήματος ενοικίασης και καθορίζεται ανάλογα με το χρόνο που γίνεται η ακύρωση.